Mobil Menü

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı 30 Mart 2016

Değerli Öğrencilerimiz,

2015-2016 Erasmus+ Öğrenci Staj ve 2016-2017 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Farklı birimlerden öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, program hakkında genel bilgi sağlanarak başvuru süreci ve kontenjanlar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, programdan daha önce faydalanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Engin Çıtak (Lomza State University of Applied Sceinces-Polonya), Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri Oğuzhan Özbek ve Rabia Kütük (Siedlce University of Natural Sciences and Humanities-Polonya), Maliye bölümü öğrencisi Nihat Egemen Emniyet (West University of Timisoara-Romanya) ve İktisat bölümü öğrencisi Anıl Günaydın (Northern Lithuania College-Litvanya) deneyimlerini paylaşmak adına toplantıda hazır bulundu.