Applications For 2021-2022 Academic Year Associate And Undergraduate Programs For International Students Have Started

2021-2022 international students applications for associateand bachelor programs are open now.

Dear prospective students,

Our university has already initiated the acceptance processof international students for the 2021-2022 Academic Year.

Please click for onlineapplication.

Değerli Aday Öğrenciler,

Üniversitemiz,2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle uluslararası öğrenci kabulüne başlamıştır.

Online başvuru için tıklayınız.

(web adresi:register.hitit.edu.tr)

Başvuruların Başlaması

Beginning of Applications

26 Haziran 2021

June 26, 2021

Başvuruların başlamasına müteakip her pazartesi günü başvuru kurulu toplanıp kayıt hakkı kazanan adayları belirleyip ilan edecektir.

Following The Start Of The Applications, The Application Committee Will Meet Every Monday To Determine And Announce The Candidates Who Have The Right To Register.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilere kabul belgeleri iletildikten sonra kesin kayıt için okul harç veya TÖMER ücretlerini ödeyip evraklarını teslim edecektir.

After the acceptance documents are delivered to the students who have the right to enroll, the school will pay the tuition or TÖMER fess and deliver the documents for final registration.

Başvuruların Sona Ermesi

End of Applications

17 Eylül 2021

September 17, 2021