Önlisans ve Lisans Öğrenim Ücretleri

Kampüs

Öğretim Dili

Yıllık Öğrenim Ücreti

Fen Edebiyat Fakültesi (Edebiyat)

5.500 TL

Fen Edebiyat Fakültesi (Fen)

Türkçe/ İngilizce

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

4.000 TL

Not 1:Bu ücretler 4206 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi esas alınarak belirlenmiştir. Resmi Gazete'de yer alan "2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar" uyarınca hazırlanmıştır.

Not: Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Kararın kayıt tarihlerinde veya kayıttan sonra yayınlanması halinde bir önceki yıl için Resmî Gazete’de yayımlanan Karara göre Yönetim Kurulu tarafından belirlenen katkı payı/ öğrenim ücretleri tablosunda yer alan Güz Yarıyılı katkı payları/öğrenim ücretleri alınır. İlanedilecek Kararda yetkili makamlarca yapılacak değişiklikler nedeniyle ya da Yönetim Kurulunca belirlenecek katkı payı/öğrenim ücreti tutarlarından dolayı oluşacak olumlu ya da olumsuz farklar takip eden dönemde katkı payı/öğrenim ücreti ile birlikte alınacaktır.

Not 3: 2022-2023 Akademik yılında öğrenime başlayan MAVİ KARTLI ve SURİYE uyruklu Uluslararası öğrenciler de öğrenim ücreti ödeyeceklerdir.

Not 4: Yukarıda belirtilen öğrenim ücretleri 2022-2023 Akademik yılında öğrenime başlayacak yeni kayıtlı öğrenciler için geçerlidir.

Not 5: Yukarıda belirtlien öğrenim ücretleri TL olarak belirlenmiş ve KDV eklidir. Kayıt için kabul edilen adayın  başvuru ve kayıt takvimi içerisinde belirtilen sürede iki taksit olarak ödemesi gerekmektedir.

Instagram Facebook Twitter
Uluslararası Öğrenci Danışma Hattı