2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Uluslararası Öğrenci Ön lisans ve Lisans başvuruları başlamıştır

2022-2023 AKADEMİK YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

BAŞVURU VE KAYIT ÇİZELGESİ

İlk Çevrimiçi Başvuru

28 Şubat-27 Mart, 2022

Sonuç İlan Tarihi

01 Nisan, 2022

Online Ön Kayıt Tarihleri

04-15 Nisan, 2022

Kesin Kayıt Tarihleri

05-23 Eylül, 2022

UYARILAR

1. Spor Bilimleri Fakültesi'nde okutulan Antrenörlük veya Beden Eğitimi ve Eğitimi bölümlerini ve Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi'nde okutulan Müzik ve Resim bölümlerini seçecek adayların, mülakatlardan önce ilgili alanda yetkinliklerini ortaya koydukları özgeçmişlerini Uluslararası Ofise sunmaları gerekmektedir.

2. Uluslararası öğrenci kabulü için başvurular çevrimiçi ve ücretsizdir. Ancak tüm başvuru sahiplerinin başvuruya devam etmek için 40 USD ÇEVRİMİÇİ ORYANTASYON ÜCRETİ ödemeleri gerekmektedir. Hitit Üniversitesi'nin herhangi bir kişi, kurum veya kuruluşla (Eğitim kurumu, danışmanlık firması vb.) anlaşması yoktur.

Hiçbir adaydan ön kayıt sırasında üniversitemizin resmi hesabına yapılacak olan öğrenim ücreti ödemesi dışında herhangi bir ücret talep edilmemektedir, bu nedenle hiç kimseye ücret ödemeyin!

Üniversitemizin adını kullanarak para talebinde bulunan kişileri başvuru, yerleştirme ve kayıt işlemleri için lütfen akredite etmeyiniz!

Youtube Instagram Facebook Twitter
Uluslararası Ofis Öğrenci Danışma Hattı